Zoals uit nevenstaande illustratie blijkt (klik plaatje), werpt uw favoriete website -hoewel bijzonder gebruiksvriendelijk van opzet- tòch voor een enkele intellectueel-uitgedaagde (=illiteraire klapjosti) enige logistieke barrières op.
Met name de commentaarfunctie schijnt voor mensen zoals hij een belangrijke obstructie te zijn om een lovende reactie achter te kunnen laten.
Integer en discreet als ik ben noem ik geen namen omdat 't Hermanus is.
Overigens heeft Hermanus zelf ook dertigtal 'websites' (gehad), allen uiteraard in een standaard lay-out want vormgeven=moeilijk (bijvoorbeeld hier, hier en hier), maar dat geheel terzijde. Momenteel is dit z'n meest recente blogje.
Mooi man.
Anyway.
Om hem maar òòk jullie tegemoet te komen heb ik de navigatie van eamel.net in een eenvoudig doch overzichtelijk draadschema verwerkt opdat een ieder na bestudering ervan nog vele jaren hier zijn of haar -al dan niet- literaire gerief mag en kàn halen.
Klik op plaatje of hier voor nòg groterder.
Geen dank!
Eindelijk snap ik het nu. Een mooie gelegenheid om commentaar achter te laten wat niet alleen hout snijdt maar ook het verschil maakt. De nuance die, met alle egards voor het schrijfsel van de auteur, de prachtige gedachte niet alleen naar een hoger niveau tilt, maar ook alle aanknopingspunten biedt om met deze inzichten daadwerkelijk de wereld om ons heen te veranderen. Daar ga ik dan nu even voor zitten.
Euh.
Nu ja.
Nu hoor je 't 's van een ander, Hermanus von Twithausen.
Een literair geëngageerde reaguurder. Die hadden we hier nog niet.
Toch moet ik Javaans script toe laten….
Ik zei toch al, jij olijkerd.
@Grutte: sjoch ek http://www.eamel.net/blog/in-afwachting-verblijven-wij/
@Hermanus: je hebt weer gelijk.
Maar, Hermanus, de vraag is nu natuurlijk of 't je nu allemaal wat duidelijker is na het lezen van bovenstaand schema.
Test