Thús 2016 Busted!

Busted!

Een bericht van uw Favoriete Proletariër

troch eamel
Publiseare op Lêst bewurke op 63 kear besjoen
A+A-
Reset

Hij die een zaak die hem niet toebehoort,
bedrieglijk wegneemt, is schuldig aan diefstal. 

– (art. 461 Belgisch Strafwetboek).


 

Omdat mijn mevrouw onze gezamenlijke afspraak heeft geschonden ("We doen met Kerst niet aan kadootjes, hoor!") en aldus desondanks gemeend heeft er goed aan te doen iets voor uw Eamel onder de boom te leggen, kon ik niet anders dan zelf ook op zoek te gaan naar iets voor haar.
#biatch #morelechantage

Omdat het geld mij ook niet op de bevallige rug groeit moest ik creatief zijn en besloot ik me dit jaar eens te wagen aan proletarisch winkelen.

Voor alles een eerste keer, nietwaar?

Ik stap een willekeurige winkel in, zie een leuk geschenkverpakking-kje met wat badluchtjes en dergelijke, dat vinden vrouwen leuk, en besluit dat volkomen ongezien in mijn binnenzak te prakken.

 

Helaas past zoiets niet want manboobs hebben ook ruimte nodig, en dus heb ik de boel de boel gelaten en een leuk trosje bruine bio-bananen laten inpakken.

Groot was echter mijn schrik toen ik niet veel later beveiligingsbeelden via de Whatsapp ontving waarop ondergetekende druk bezig is ongeoorloofd een geschenkverpakking tot zich te nemen. 

Moraal van dit verhaal; jat nooit spullen uit de winkel waar je mevrouw haar betaalde werkzaamheden verricht. (..) Of, volgens Koningin Maxima's legendarische woorden; "Hij (eamel, RED.) is een beetje dom."

Ik wens U een Plezante Kerst, veel Liefde en nog meer Kadootjes toe.

 


 



 

Mear fan dit...

Subscribe
Notify of
guest
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
eamel | blog